Kopečný: Takový start do zápasu jsme potřebovali

7. 8. 2022
Redakce

Opava – Miloš Kopečný poslal Slezský v souboji s Duklou do vedení hned v samotném úvodu utkání. Krajní obránce si našel centr z levé strany a zakončil ho hlavou až za záda Čtvrtečky. Tento gól se nakonec ukázal jako vítězný, když Slezané zvítězili nad Duklou Praha v poměru 3:0.

„Doufám, že jsem navázal na loňský konec sezony, kdy se mi střelecky dařilo. Jsem rád, že jsem mohl pomoct týmu a vstřelil první branku, která nás uklidnila. Pak jsme v krátkém sledu přidali i druhý gól, a to už bylo fajn,“ řekl na úvod autor vítězné trefy Miloš Kopečný.

„Po minulém zápase jsme potřebovali přesně takový start do utkání. Dali jsme dva rychlé góly a pak už jsme dobře a zodpovědně bránili. Odměnou nám byl ten poslední potvrzující gól v závěru,“ pokračoval Kopečný.

„Musím říct, že jsme skvěle po celé utkání skvěle pracovali. Makali jsme jeden za druhého. V horkém počasí jsme to s přehledem zvládli. Byli jsme lepší běžecky, a tím jsme Dukle znemožnili cokoli udělat. Dukla sice měla svých pár náznaků, ale ty jsme dokázali blokovat,“ vyjádřil se k zápasu Kopečný.

„V prvním poločase jsme se s Bartoszem oba hnali za druhou brankou, a nakonec jsme nezakončili ani jeden. Po zápase jsme si tu situaci vyříkali a společně se tomu pak zasmáli. Příště už to určitě vyřešíme gólem,“ okomentoval Miloš Kopečný na konec situaci z prvního poločasu.


sdílet