Kramář:Předvedli jsem bojovný a týmový výkon

28. 8. 2022
Redakce

Lví podíl na jediné brance utkání měl Denis Kramář, který prošel domácí obranou a jeho střelu, kterou vyrazil domácí brankář, dorazil do sítě Miloš Kopečný. Jak viděl sobotní utkání?

O zápase:

,,Jsme rádi, že jsme po dlouhé době bodovali venku. Zápas jsme odmakali a předvedli bojovný a hlavně týmový výkon. Mohli jsme navíc přidat i další branky, například když jsme nastřelili břevno a navíc nám jeden gól ještě nebyl uznán po sporném ofsajdu. Na druhou stranu je také třeba říci, že i Vlašim se dokázala dostat do několika šancí. Každopádně si myslím, že jsme si výhru zasloužili," začal své hodnocení Denis Kramář.

O gólové akci:

,,Při gólu šla přihrávka na Ratyho (Tomáš Rataj), který šel do souboje se stoperem a míč se odrazil do volného prostoru. Já byl v náběhu a prvním dotekem jsem si míč převzal do šestnáctky, naznačil obránci, že půjdu na pravou stranu, míč si rychle předal na levačku a následně jsem chtěl brankáře překvapit střelou na bližší tyč, což bohužel přečetl. Naštěstí se ale balon odrazil ke Kopcovi (Miloš Kopečný), který akci dokončil," popsal akci Kramář.

O podhrotové pozici:

,,Musím říct, že jsem se zde cítil dobře. Několik zápasů jsem na této pozici odehrál již v přípravě a naposledy jsem zde nastoupil i v utkání proti Rýmařovu, ve kterém se mi podařilo nastřílet hattrick," uvedl Denis Kramář.

O středečním utkání s rezervou Slavie:

,,Určitě nám teď pomůže, že jsme dokázali s přehledem postoupit přes Rýmařov a také zvítězit ve Vlašimi. Celou dobu si jako tým věříme, nyní jsme dokázali dvakrát v řadě vyhrát a budeme to chtít potvrdit i v domácím zápase se Slavií. Doufám, že fanoušky potěšíme kvalitním fotbalem a hlavně vítězstvím," zakončil Kramář.


sdílet