KADLEC: Jsme zklamaní, chtěli jsme vyhrát

18. 9. 2022
Redakce

OPAVA – V 9. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY Slezané padli na půdě rezervy pražské Sparty 1:0. Výhru letenským zařídil ve 23. minutě Fortelný. Zápas, po kterém se může vznášet pocit křivdy za neodpískané zákroky hodnotí obránce Slezského FC, Jan Kadlec.

„Jsme zklamaní, protože jsme tady chtěli jednoznačně bodovat. Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání bez ohledu na to, zda nastoupí hráči z A-týmu, či nikoliv. Bohužel jsme dnes opět dojeli na neproměňování šancí. Sice jsme si jich nevytvořili tolik jako v minulých zápasech, ale proto je ta efektivita v zakončení tak důležitá. V některých pasážích nám také chyběla větší odvaha udělat správné rozhodnutí,“ začal své hodnocení Jan Kadlec.

„Do utkání sice nastoupilo několik hráčů z A-týmu, ale nemyslím si, že by to bylo znát. Troufnu si říct, že jsme se jim minimálně vyrovnali. Do utkání jsme šli s cílem vyhrát, což se bohužel nepovedlo, ale rozhodně jsme proti ligovým hráčům nepropadli. Možná nás to ovlivnilo spíše ve smyslu větší obezřetnosti,“ pokračoval Kadlec.

„Po utkání se může vznášet pocit křivdy, ale já se na to nechci vymlouvat. My jako tým bychom se na výkony sudích neměli vymlouvat, protože je to především o nás. Pokud nedáme gól, tak to za nás nikdo neudělá a může být výkon sudích jakýkoliv,“ uzavřel své hodnocení obránce Jan Kadlec.


sdílet