Kategorie U19 a U17 přehrály Hlučín

30. 10. 2022
Redakce

Již v pátek se na hřišti U koupaliště střetly kategorie U19 a U17 v malém derby s dorostenci Hlučína. Ani jedna z kategorií nezaváhala a tři body do tabulky si tak vždy zapsali opavští mládežníci.

Slezský FC Opava U19 – FC Hlučín U19 4:0 (2:0)

Branky: 3x Blatný, Kovárník

ŽK: Košec (Hlučín)

Opava: Kubný, Wehowský, Buchta, Pejša, Šrek, Blatný (72.Kokeš), Krömer (72.Ligač), Cileček, Vladař (59. Sochor), Hendrych, Kovárník (77. Endrych)

Hlučín: Košec, Závadský, Gryc, Havránek, Levčík, Linder, Dvořáček (58. Montag), Hořínek (46. Fukan), Kudlík, Šarközy, Stuchlík (71. Kuděla)

„Poslední domácí zápasy jsou velmi podobné a to v pozitivním smyslu. Proti Hlučínu jsme velmi dobře kombinovali a dostávali se do zakončení, ve kterých jsme se chovali produktivně, což potvrzuje výsledek. Čím dál více hráči dokáží přenést věci z tréninku do zápasu. Pochvala patří všem hráčům, včetně střídajících. V zápase bylo k vidění hodně nadstandartních výkonů. Střelecky se pak dařilo Blatnému a doufám, že mu to pomůže do dalších utkání," zhodnotil utkání trenér Josef Dvorník.


Slezský FC Opava U17 – FC Hlučín U17 5:2 (0:1)

Branky: 3x Baar, Endrych, Hendrych - Holek, Dědík (vlastní)

ŽK: Hejhal, Tomíček (Opava)

Opava: Včelný, Hendrych (61. Dědík), Patyk, Blahut, Galík, Baar, Kožík, Hendrych, Hejhal, Endrych, Tomíček (61. Kysilko)

Hlučín: Žila, Komárek, Cigán (57. Kotík), Kwašný (76. Habr), Krakovka, Vozník, Woznica (82. Baďura), Zajíc, Novotný (57. Kiša), Sněhota, Holek

„Utkání jsme zvládli díky zlepšené hře ve druhém poločase. Rozhodně je to pro nás do budoucna k zamyšlení," uvedl trenér František Metelka.


sdílet