Devatenáctka se sedmnáctkou rozstřílely Porubu

6. 11. 2022
Redakce

K poslednímu venkovnímu utkání podzimní části zajížděli dorostenecké kategorie U19 a U17 na hřiště Poruby. Ze vzájemného měření sil se stala jednoznačná záležitost, když se opavští fotbalisté domů vraceli s šesti body na kontě a celkem 23 vstřelenými brankami. Nyní je čeká ještě jedno utkání, ve kterém v sobotu, na domácím hřišti, přivítají týmy Šumperku.

1.FC Poruba U19 – Slezský FC Opava U19 1:10 (1:3)

Branky: Seman – 4x Krömer, 2x Hranoš, 2x Kokeš, Blatný, Kovárník

ŽK: Biedermann, Volný - Šrek

Poruba: Chelmecký, Biedermann, Dostalík, Volný, Lyčka, Čečotka, Tannert, Pohorelli, Seman, Skála, Hlaváč

Opava: Thimel, Wehowský, Buchta, Pejša, Hranoš, Šrek, Blatný, Krömer, Cileček, Hendrych, Kovárník

„Začátek utkání nebyl z naší strany vůbec dobrý a vyústilo to brankou hned ve 2. minutě na 1:0, která padla po naší hrubé chybě. Postupem času se naše hra zlepšovala. Byli jsme přesnější v kombinaci a soupeře jasně přehrávali. Dali jsme branky po pěkných akcích, jak individuálních, tak týmových a z utkání se stala gólová smršť našeho mužstva. Jsem rád, že se nám podařilo dát spoustu branek, ale pořád vidím, při naši náročnosti, jak na jednotlivce, tak na týmový výkon, určité rezervy," zhodnotil utkání asistent trenéra Jakub Swiech.


1.FC Poruba U17 – Slezský FC Opava U17 0:13 (0:8)

Branky: 3x Endrych, 3x Baar, 2x Vladař, Hendrych, Kožík, Blahut, Hejhal, Patyk

Poruba: Kostka, Jarolím (26. Stachiv), Pískovský, Rácz (79. Paukert), Seman, Hlaváč, Mencarini, Glogovský (46. Skála), Štěpán, Zahradník, Kapičák (46. Son)

Opava: Martinák, Dědík, Hejhal, Blahut (46. Hendrych), Vladař (46. Kysilko), Patyk, Kožík (56. Zacpal), Hendrych, Galík, Baar, Endrych

„Již od začátku byl vidět velký výkonnostní rozdíl mezi oběma celky. Za co jde kluky pochválit, tak to byla hladovost po vstřelených gólech," uvedl trenér František Metelka.


sdílet