Devatenáctka se sedmnáctkou zakončily podzim vítězně

13. 11. 2022
Redakce

Poslední soutěžní utkání v tomto roce čekalo o víkendu také na dorostence z kategorií U19 a U17, kteří se na hřišti za koupalištěm střetli s týmy Šumperku.

Slezský FC Opava U19 - FK Šumperk U19 8:0 (4:0)

Branky: 3x Blatný, Wehowský, Vladař, Ligač, Krömer, Endrych

ŽK: Vladař

Opava: Thimel, Wehowský, Buchta, Pejša, Šrek, Blatný (46. Kokeš), Krömer, Cileček, Vladař, Hendrych (46. Ligač), Kovárník (46. Endrych)

Šumperk: Panin (59. Hýžďal), Lašák, Nevrlý, Jiroš (73. Kühnel), Tyl (46. Dostál), Matura, Vaněk, Černoch (46. Halama), Minář, Šincl (73. Luběna)

,,V posledním podzimním zápase jsme potvrdili dobrou formu z konce soutěže a porazili Šumperk vysokým rozdílem. Na výborně připraveném hřišti jsme se kombinační hrou dostávali do finální fáze a gólových příležitostí. Poslední období jsme i produktivní, což se projevuje v sebevědomí všech hráčů a v individuálních činnostech i týmovém výkonu," uvedl trenér Josef Dvorník.


Slezský FC Opava U17 - FK Šumperk U17 2:0 (1:0)

Branky: Patyk, Tomíček

ŽK: Kožík, Baar - Hájek

Opava: Martinák, Kysilko (60. Zacpal), Hejhal, Blahut, Galík, Patyk, Kožík, Hendrych, Baar, Endrych (60. Strnadel), Tomíček

Šumperk: Hýžďal, Zelinka, Havlíček, Luběna, Tomaj (46. Minář), Vlk, Černoch (46. Smékal), Lepka (60. Lašák), Hájek, Novák, Kucharčuk (60. Barvínek)

,,Čekal nás poslední zápas podzimní části, ve kterém jsme chtěli navázat na naši vítěznou vlnu, což se nám z pohledu výsledku podařilo. Zejména první poločas snesl měřítko v tom, že jsme byli dominantní na míči a byli jsme schopni si vytvořit několik velice zajímavých gólových příležitostí. Ve finální a předfinální fázi nám ale bohužel chyběla větší přesnost a dokázali jsme se tak gólově prosadit pouze v jednom případě. Ve druhém poločase již toho k vidění moc zajímavého nebylo. V závěru se nám pak podařilo přidat druhý uklidňující gól. Vítězství si samozřejmě vážíme a jsme rádi, že se nám povedlo zakončit povedený podzim výhrou," okomentoval utkání trenér František Metelka.


Související fotogalerie

sdílet