Kategorie U11 ovládla Anděl Cup v Krnově

28. 11. 2022
Redakce

Kategorie U11 o víkendu vyrazila na Anděl Cup do Krnova, kde na ni čekal celodenní turnaj, v rámci kterého naskočila celkem do sedmi utkání.

Čekal nás náročný celodenní turnaj v mrazivých podmínkách. Ve skupině jsme narazili na o rok starší týmy Bruntálu, Krnova a polské Branice, doplněné slovenským Púchovem. Z této těžké skupiny jsme postoupili ze druhého místa, díky celkovému skóre. Velmi vyrovnané a hlavně bojovné zápasy se pak odehrály zejména mezi trojicí Krnov, Bruntál a našim výběrem. Bojovnost bohužel ale někdy místy převládla na úkor fotbalovosti. Po postupu do zlaté skupiny, kterou jsme po třech těžkých zápasech ovládli, si kluci mohli konečně poprvé v letošní sezóně dojít pro vítězný pohár v turnaji," začal hodnocení trenér Adam Černohorský.

„Kluky musím pochválit, zejména od druhé poloviny turnaje, kdy zvládli dokonale, dle postupové matematiky, zdolat slovenský Púchov. Poté si ve zlaté skupině svou pilnou a svědomitou prací na hřišti, doplněnou o fotbalovost, dle mého pohledu, zaslouženě šli pro vítězství v turnaji. Ovšem znovu jsme se museli potýkat s velice špatným vstupem do turnaje, který nás mohl o tuhle radost připravit. Bohužel se s tímto problémem potýkáme delší dobu a kluci se musí naučit správně přistupovat k utkání už od samého začátku. K celkovému vítězství pak přebral i jedno individuální ocenění Kevin Kubín za nejlepšího střelce turnaje. Doufám, že pro kluky to byla ta správná motivace do další společné práce, která nás čeká," pokračoval Černohorský.

„Chtěl bych ještě poděkovat organizátorům z FK Krnov a nadace Fotbalový Anděl, za dobře připravený a organizovaný turnaj. Dále také rodičům za podporu během celého dne, trenérským kolegům, soupeřům a všem hráčům za předvedené výkony v turnaji," zakončil hodnocení Černohorský.


Hráči: Tobiáš Beneš - David Lupa, Igor Hertel, Jan Pospíšil, Matyáš Tomeček, Matyáš Adamišin, Samuel Latoň, Jan Chmel, Kevin Kubín, Ksawery Jan Suzanski, Kryštof Stuchlík, Josef Petlach

Trenéři: Adam Černohorský, Patrik Jaroš


Základní skupina:

SFC - MFK Bruntál 1:3

SFC - FK Krnov 1:0

SFC - KS Orzel Branice 4:0

SFC - MŠK Púchov 4:1

Postup z 2. místa


Zlatá skupina (o medaile):

SFC - MFK Skalica 1:1

SFC - SK Uničov 3:0

SFC - MFK Bruntál 3:1

Celkové 1. místo


Pořadí:

  1. SFC Opava 2012
  2. MFK Skalica 2012
  3. SK Uničov 2012
  4. MFK Bruntál 2011 a mladší
  5. FK Krnov 2011 a mladší
  6. MŠK Púchov 2011 a mladší
  7. Dynamo Javorník 2011 a mladší
  8. FC Baník Ostrava 2012
  9. KS Polonia Glubczyce 2011 a mladší
  10. Orzel Branice 2011 a mladší


Související fotogalerie

sdílet