Slezský v pátek čeká duel s Odrou Opole

2. 2. 2023
Redakce

OPAVA - Slezský po čtyřech utkáních, ve kterých třikrát zvítězil a jednou remizoval, čeká souboj s Odrou Opole. Utkání v Polsku má výkop v pátek 3. února v 11:00.

Slezský si v posledním dosavadním utkání připsal remízu 1:1 v Kroměříži. Ve vyrovnaném utkání skóre otevřel australský záložník Thomas Whiffen, který se prosadil v samotném závěru prvního poločasu. Na konečných 1:1 chvíli po změně stran vyrovnával kroměřížský Dočkal.

Opole se aktuálně nachází na 16. místě polské druhé ligy. V přípravě na jarní část sezony Odra doposud sehrála šest utkání, přičemž přemožitele našla jen v prvním utkání, kdy prohrála s prvoligovým Gornikem Zabrze, se kterým prohrála 1:4. V dalších zápasech dokázali zvítězit s Katowicemi, Polkowicemi a Skrou. Dvě remízy pak přidali proti Pawlowicím a GKS Jastrzebie.

Utkání v Opoli je na programu v pátek 3. února od 11:00.

Do utkání v Opoli již nezasáhne Tomáš Buchvaldek

V týdnu se od týmu odpojil záložník Tomáš Buchvaldek, který byl v Opavě na zkoušku z třetiligového Hlučína.

„Tomáš je velice dobrý fotbalista, který nás v přípravě příjemně překvapil. S trenérem jsme si nicméně vyhodnotili, že by aktuálně nepatřil do základní sestavy a že tak pro jeho další vývoj bude lepší, když bude mít i nadále pravidelné herní vytížení v Hlučínu, kde bude nadále patřit k základním stavebním kamenům a kde ho můžeme nadále pozorně sledovat,” uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.




sdílet