1. ročník fotbalového plesu SFC se vydařil

5. 2. 2023
Redakce

V pátek 3. února se v prostorách Lidového domu v Opavě uskutečnil 1. ročník fotbalového plesu Slezského FC. Na programu bylo vystoupení mladých fotbalistů ze Slavie Opava, charitativní aukce dresů bývalých hráčů SFC a také bohatá tombola. Večerem pak provázel jeden z fanoušků Opavy, herec Slezského divadla Lukáš Graca. O hudbu se pak v průběhu večera starala kapela NAFESTBAND.

„Jsem velice rád, že se nám ples povedlo zorganizovat už letos. V prosinci jsme začali s přípravami a nakonec jsme se domluvili s Lidovým domem v Opavě, kde nám vyšli maximálně vstříc. Velké poděkování patří konkrétně panu Marku Zygulovi, který nám tento prostor zajistil,“ uvedl předseda představenstva SFC Opava Lukáš Petřík.

Mezi hosty nechyběli zástupci našich stálých partnerů, současných hráčů i trenérů, rodičů našich mládežníků nebo početné skupinky fanoušků, kteří nám dokonce zapůjčili 27 metrovou vlajku, která po celou dobu plesu zdobila sál. Zhruba týden před konáním plesu nám pak vypadl program v podání vystoupení našich přípravek, proto jsme se narychlo domluvili s opavskou Slavií, která nám vyšla vstříc. Opavský fotbal totiž není jen Slezský FC, ale taky menší kluby, které chceme s naším fotbalem více propojit. Děkuji konkrétně Daliboru Fišerovi a trenérům Slavie, že nám s programem narychlo pomohli," pokračoval Lukáš Petřík.

Součástí programu byla také charitativní aukce dresů bývalých hráčů SFC. Konkrétně se dražily dresy Libora Kozáka, Filipa Součka, Matěje Hrabiny, Jakuba Janetzkého, Václava Jurečky a Zdeňka Pospěcha. Vydražená částka, která nakonec činila více než 60 tisíc korun, poputuje na transparentní účet nadačního fondu Slezský Slezsku.


Související fotogalerie

sdílet