Adam Rychlý prodloužil smlouvu

6. 2. 2023
Redakce

Adam Rychlý prodloužil se Slezským smlouvu do roku 2025!

Čtyřiadvacetiletý záložník naskočil doposud v dresu SFC do 37 druholigových utkání, ve kterých vstřelil tři branky. Dalších 15 startů pak přidal v nejvyšší soutěži. Nyní se po operačním zákroku, který absolvoval po konci podzimní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, již vrací do plnohodnotného tréninku s týmem a již v úterý by měl na několik minut naskočit do utkání s rakouským Graz AK.

„Nejdříve bych chtěl poděkovat kabině, trenérům, celému klubu a lidem, kteří mě vedli nebo momentálně vedou. Bez nich bych nebyl tím člověkem a hráčem, kterým jsem teď. Jsem strašně vděčný za to, jak mi klub důvěřuje, proto jsem se rozhodl k prodloužení smlouvy. Budu se snažit svými výkony pomoci týmu k co nejlepším výsledkům ve zbývající části sezóny a věřím, že půjdeme nahoru a budeme atakovat co nejvyšší příčky," uvedl po podpisu smlouvy Adam Rychlý.

„Adam si postupně svými výkony a skvělým přístupem vybudoval velkou pozici nejenom na hřišti ale i v kabině. Velice si ho ceníme a jsme rádi, že jsme se dohodli na tom, aby i jeho další fotbalový život byl spojený právě s Opavou. Pevně věřím, že právě on bude jedním z hlavních tahounů SFC za úspěchem," uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.


sdílet