Slezský posílí Tomáš Vincour

15. 2. 2023
Redakce

OPAVA - Slezský na konci přestupního období podepsal Tomáše Vincoura, který do Opavy přichází jako volný hráč po konci smlouvy ve Slovácku. Jedná se o dvaadvacetiletého obránce, který si prošel mládeží Slovácka a Slavie Praha. Tomáš byl navíc pravidelným mládežnickým reprezentantem. Ve Slezsku podepsal smlouvu do roku 2025.

Tomáš Vincour je odchovancem Slavičína a Slovácka. Během své kariéry si vyzkoušel také angažmá ve Slavii Praha, kde nastupoval za kategorii U19 a za B-tým. V roce 2019 přestoupil zpět do Slovácka, kde nastupoval převážně za B-tým v MSFL. Jedno utkání přidal také za A-tým ve FORTUNA:LIZE. Tři zápasy v druhé lize přidal za Blansko. Pravidelně pak nastupoval za mládežnické reprezentační výběry v kategoriích U15, U16, U17 a U18.

,,Jsem moc rád, že můžu v Opavě působit a těším se na spolupráci. Chtěl bych zároveň poděkovat klubu za důvěru a věřím, že se nám všem společně bude dařit a uděláme maximum pro to, abychom byli úspěšní," uvedl k přestupu Tomáš Vincour.

,,Tomáš Vincour je bývalý mládežnický reprezentant, který přišel ze Slovácka po konci smlouvy. Tomáš si prošel mládežnickou strukturou Slovácka a Slavie Praha. Jedná se o mladého a perspektivního obránce, kterého jsme podepsali zadarmo po konci smlouvy. Věřím, že jeho výkonnost půjde pořád nahoru, tak jako šla teď v přípravě a bude adekvátní posilou pro náš tým," uvedl na adresu Tomáše Vincoura Jaroslav Kolínek.

Tomáš Vincour do Opavy přichází jako volný hráč. Smlouvu podepsal do roku 2025.



sdílet