Informace pro fanoušky před Vlašimí

17. 3. 2023
Redakce

Již zítra čeká opavské fotbalisty důležité domácí utkání s Vlašimí. Vyrazte podpořit domácí fotbalisty v boji o cenné body!

AKTUALITY:

- znovu budek dispozici teplý čaj a trampské cigáro v bagetě

- zpravodaj ŽLUTOMODRÁ OPAVA je možné zakoupit, kromě pokladen, také u stánků s občerstvením a u hostesek roznášejících občerstvení po tribunách

- ve zpravodaji najdete novou část, která se jmenuje INSIDER, ve které se můžete těšit na rozhovory s lidmi, kteří se zapojují do dění v klubu

- poprvé v jarní části se můžete těšit znovu na stánek s waflemi


OTEVŘENÍ STADIONU V MĚSTSKÝCH SADECH

Zápas s Olomoucí má výkop již v 15:00. Brány stadionu se tradičně otevřou 60 minut před zápasem, tedy ve 14:00. Ideální čas po obědě vyrazit na fotbal.

PARTNER UTKÁNÍ A POLOČASOVÁ SOUTĚŽ

V sobotu nebude chybět ani poločasová soutěž, tedy střelba na bránu. Tentokráte budeme soutěžit o ceny od partnera utkání Řeznictví Lukáš Gebauer.

ŽLUTOMODRÁ OPAVA

K dispozici bude také tradiční zápasový magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA, který bude možné zakoupit na pokladnách při vstupu na stadion. Nově si jej můžete zakoupit také u stánků s pivem a u hostesek roznášejících občerstvení po tribunách. Můžete se v něm těšit například na rozhovor s Yehorem Tsykalem nebo na rozhovor s Petrem Hlaváčkem v části INSIDER. Cena magazínu je 20 Kč a tento magazín je možné zaplatit pouze hotově.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Ve stáncích s občerstvením bude znovu možné, stejně jako v předešlých utkáních, platit kartou. Celkem u tří grilů bude, stejně jako při utkání s Olomoucí, probíhat testovací prodej cigár v bagetě, kdy si budou fanoušci budou moci svůj pokrm sami doladit (množství je omezeno). K dispozici bude také čaj. Pivo a některé pochutiny pak budou znovu roznášeny i přímo na tribunu.

FANSHOP

Již tradičně pro vás bude otevřen kamenný fanshop v hlavní tribuně. K dispozici bude také prodejní stánek u Opavice mezi tribunami A a G a v průběhu utkání pak bude možné zakoupit vybrané produkty také na tribuně, kam budou prodejci roznášeny.

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěn v rámci své permanentní vstupenky. Permanentní vstupenku na jarní část sezony si navíc stále můžete zakoupit v sítí Ticketportal nebo ve fanshopu. V den utkání nicméně ve fanshopu permanentnku není možné zakoupit.

Stále si pak můžete zakoupit také jednorázové vstupenky, které jsou v předprodeji za zvýhodněnou cenu. Ten končí v sobotu ve 12:00.

Vstupenky pak budou k dispozici také na pokladnách v den zápasu. Ty budou otevřeny hodinu před utkáním, tedy od 14:00. Na pokladnách je pak možné platit také platební kartou.

U vstupů na stadion budou jasně vyznačeny vchody, které budou vyhrazeny pro permanentkáře a majitele lístků, kteří si je zakoupili v předprodeji. Samostatné pokladny pak budou vyznačeny pro fanoušky, kteří budou chtít zakoupit lístky v den utkání na pokladně.

V případě, že někdo z permanentkářů u vstupu bude mít problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím fanshop, kde vám pomohou tento problém vyřešit.

MAPA AREÁLU



sdílet