V sobotu proběhl první nábor fotbalistů do Slezského FC

1. 9. 2014
Redakce

O P A V A - Fotbalová sobota v Opavě nepatřila pouze ostře sledovanému šlágru Slezského FC s olomouckou Sigmou. Odpoledne před zápasem se nedaleko stadionu v Městských sadech konal nábor do fotbalové školičky Slezského FC.

„Děti měly celé odpoledne k dispozici nafukovací atrakce, které sloužily k rozpoznání jejich všeobecných pohybových předpokladů. Musely projevit své koordinačně-silové schopnosti a řada z nich prokazovala velmi dobré předpoklady pro jejich budoucí sportovní kariéru, což udělalo radost jak jejich rodičům, tak přihlížejícím trenérům,“ pousmál se Jan Hruška mladší, vedoucí kouč přípravek Slezského FC.

Děti si navíc mohly vyzkoušet, jaké to je vycházet před zaplněnými tribunami na hřiště jako doprovod hráčů před výkopem utkání Fotbalové národní ligy, a zažít tak na vlastní kůži atmosféru opavského stadionu přímo na hřišti.

Nábor letos oslovuje chlapce narozené v letech 2008 a 2009 a stále nabírá nové členy! Více podrobností naleznete na webu fotbalové školičky.

Důležitá data

  • pondělí 8. září od 16 hodin – první trénink fotbalové školičky na hřišti v Opavě-Kylešovicích
  • neděle 21. září od 14 hodin – druhý nábor v Silesia centru v Opavě ve spolupráci s Tesco Opava včetně autogramiády hráčů SFC Opava

Fotogalerie z úvodního náboru



sdílet