Pozvánka na valnou hromadu Slezského FC

20. 5. 2014
Klub

O P A V A - Představenstvo akciové společnosti Slezský fotbalový club Opava a.s. svolává v souladu s příslušným ustanovení obchodního zákoníku a Stanov společnosti valnou hromadu Společnosti, která se bude konat v <b>pondělí 23. června 2014 od 9 hodin</b> v kanceláři primátora Statutárního města Opava, <b>Horní nám. 69 (budova Hlásky), II. patro</b>.

Pořad jednání mimořádné valné hromady:

  1. Zahájení valné hromady.
  2. Volba předsedy valné hromady, zapisovatele, dvou ověřovatelů zápisu a osoby pověřené sčítáním hlasů na valné hromadě; ověření schopnosti valné hromady usnášet se a potvrzení správnosti listiny přítomných.
  3. Změna stanov společnosti d-le zákona o obchodních korporacích.
  4. Závěr valné hromady.

Návrh usnesení valné hromady:

k bodu 3:

Valná hromada Společnosti schvaluje změnu stanov společnosti ve znění předloženém a předneseném představenstvem společnosti.

Poznámka: Úplné schválené znění stanov bude obsahem notářského zápisu.

Zdůvodnění návrhu usnesení:

Představenstvo společnosti projednalo a schválilo návrh usnesení pro valnou hromadu společnosti dne 16.5.2014, neboť přijetí těchto usnesení je v souladu se zákonem a v případné změny stanov vyplývá její potřeba ze zákonné povinnosti stanovené zákonem o obchodních korporacích.

Poučení pro akcionáře:

Návrh změny stanov je k nahlédnutí pro akcionáře v pracovní dny od 9:00 do 11:00 hod. v sídle společnosti a rovněž bude k dispozici akcionářům či jejich zmocněncům v době a místě konání valné hromady.

V Opavě, dne 20. 5. 2014

Ing. Marek Hájek
předseda představenstva
Společnosti


sdílet