Bezpečnostní opatření pro páteční duel s Karvinou

3. 9. 2014
Klub

O P A V A - Páteční pohárový zápas Slezského FC s Karvinou bude provázet řada bezpečnostních opatření, ke kterým klub sáhl po dohodě s Policií ČR. Níže naleznete souhrn nejdůležitějších informací.

Všem fanouškům na opavském Městském stadionu je přísné zakázáno používání pyrotechniky. Osoby, které pyrotechniku použijí, se dopouštějí protiprávního jednání.

Vzhledem ke zvýšenému riziku utkání budou probíhat u vstupu důkladné bezpečnostní prohlídky všech fanoušků. Žádáme proto diváky, aby cestu na stadion nenechávali na poslední chvíli a dorazili na něj s dostatečným časovým předstihem.

Tribuna H bude uzavřena

Na páteční pohárové utkání s Karvinou bude v návaznosti na incident, který se odehrál po skončení sobotního zápasu se Sigmou Olomouc, a na základě jednání s Policií ČR uzavřena celá tribuna H (tribuna u vstupu od Střelnice) z důvodu minimalizace rizika možného střetu domácích a hostujících fanoušků. Výjimku bude tvořit sektor H1 určený pro příznivce Karviné na této tribuně.

K dispozici budou dvě hlavní pokladny v parku směrem od Střelnice, dvě ze strany od řeky Opavy, a po jedné pokladně na tribunu A a do sektoru hostů. Prosím, využijte této možnosti, vyhnete se tak případnému zdržení při vstupu na stadion.

Jednotné vstupné na páteční utkání činí 40 Kč. Ženy, děti do 15 let a majitelé permanentních vstupenek mají vstup na zápas zdarma.

Všichni návštěvníci jsou povinni dodržovat Návštěvní řád Městského stadionu v Opavě!


sdílet