Souhrn středečních zápasů starších žáků

4. 9. 2014
Redakce

O P A V A - Starší žactvo Slezského FC ve středu zajíždělo na nedalekou půdu Karviné. Opavští hráči kategorie U15 prohráli 0:2, naopak jejich mladší kolegové dokázali na karvinského soka vyzrát a díky brance Janjuše zvítězili těsně 1:0.

Starší žáci U15

Karviná – SFC Opava 2:0 (1:0)
Sestava Opavy: Vyklický – Blažej, Anděl, Dostál, Batusek (35. Kovalčík) – Fusek (35. Souček), Koschatzký, (50. Vrána) – Červeňák (45. Elbel), Harazim (35. Katschmarz), Skopalík – Veselý (55. Kostera).

Jan Doseděl (trenér SFC Opava U15): „Utkání bylo od začátku vedeno velmi aktivně a agresivně při napadání hráče s míčem. Po celé utkání byli o něco agresivnější domácí hráči, kteří šli tentokráte za vítězstvím o něco důrazněji než hostující hráči. Opavští kluci se snažili o postupnou kombinaci, která však byla mnohdy příliš složitá, zdlouhavá, a rozvíjela se spíše na vlastní polovině hřiště. To mělo za následek malé ohrožení branky soupeře. Nebezpečnějšími proto byli spíše domácí a zaslouženě zvítězili.“

Více podrobností zobrazíte kliknutím na tento odkaz.

Starší žáci U14

Karviná – SFC Opava 0:1 (0:0)
Branka: Janjuš.
Sestava Opavy: Ondráček – Návrat, Goněc, Hartmann, Štencel – Janjuš – Tománek (34. Dušek), Gorčica, Ščudla – Matějíček (45. Šafarčík), Buga (50. Krajíček).

Radovan Morong (trenér SFC Opava U14): „V probíhajícím soutěžním ročníku jsme doposud odehráli pět utkání, která měla, až na úvodní zápas, podobný charakter. S přechodem na velké hřiště se hráči postupně vyrovnávají s technicko-taktickou složkou, prostorovou orientací a kondicí. V zápasech jsme vyloženě nepropadli, ale také nelze hovořit o rovnoměrné výkonnosti. Věříme, že poctivým přístupem k tréninku a v utkáních, bude mít naše hra stoupající tendenci. Poslední mistrovské utkání, zejména v prvním poločase, mělo parametry, na kterých chceme stavět.“

Více podrobností zobrazíte kliknutím na tento odkaz.


sdílet