Zase bez gólu, béčko se střelecky neprosadilo a podlehlo Holici

14. 9. 2014
Redakce

O P A V A - Opět ta samá písnička. Rezervě Slezského FC se znovu nepodařilo vstřelit gól a v souboji s olomouckou Holicí nezískali opavští mladíci ani bod. Hosté šli do vedení už po třinácti minutách, na začátku druhé půle přidali druhý gól a po zásluze berou tři body.

První střelecký pokus vyprodukoval krátce po úvodním hvizdu hostující Pezzotti, jeho rána šla ovšem nad břevno. O pár minut později na opačné straně mířil rovněž nepřesně Kuzník, jehož ráně scházely k přesnosti jen decimetry. Zanedlouho si Opavští vytvořili další slibnou příležitost, když se Lavrovič pokoušel obstřelit vyběhnuvšího Muchu, jenže míč za brankovou čáru nedostal.

Do vedení se však ve 13. minutě dostali hosté, kteří využili rychlé brejkové situace, na jejímž konci stálo Hornichovo přesné zakončení hlavou. Fotbalisté Holice si v úvodním dějství vypracovali ještě jednu tutovku, když se tváří v tvář domácímu brankáři objevil Pezzotti. Ten ale v zakončení štěstí neměl a jeho pokus skončil za bránou.

Úvod druhé půle patřil hostům. Opavská defenziva totiž včas nepřistoupila k osamocenému Hornichovi a ten po centru ze strany hlavou uklidil míč do sítě. Přestože Opava doháněla dvougólové manko, byli to opět hosté, kdo zahrozil. Proti ráně Pezzottiho však skvěle zasáhl Štencel. Opavští mladíci v závěru přeci jen zabrali, ale o gól, který by přinesl snížení, se pokoušeli marně. Nic na tom nezměnila ani šance Pavla Zagola, který před bránou nikým neatakován vypálil jen do gólmana Muchy.


sdílet