Zlepšující se formu je třeba potvrdit v Čáslavi

25. 10. 2012
Redakce

Cestou k tomu, aby se opavští fotbalisté ještě více přiblížili k týmům nad sebou, je bodovat v Čáslavi, nejlépe vyhrát. Středočeši ale rovněž touží po třech bodech. Svěží vítr do žil jim totiž určitě vlila remíza v Karviné.

Čáslav stejně jako Opava nevstoupila do soutěže dobře, což stálo místo trenéra Petra Vrabce. Nyní týmu šéfuje česko-bulharské duo Ivan Kopecký – Ivan Kolev. Kádr aktuálně posledního týmu druhé ligy je prošpikován cizinci, docela slušnou kolonii mají zastoupeni Řekové, v kádru jich je hned pět. „Já si osobně myslím, že Čáslav má na víc, než v současné době předvádí. Viděl jsem ji v Karviné, kde nehrála vůbec špatně, nečeká nás lehké utkání,“ uvědomuje si asistent Davida Vavrušky Jaroslav Kolínek, který Středočechy sledoval bedlivě před týdnem v Karviné.

Opavská sestava by se měla podobat té, která vybojovala tři body s Táborskem. „Nemáme důvod do ní zasahovat. Změny nečekejte,“ dodal Jaroslav Kolínek.

Opavská kabina je nažhavena porvat se o tři body. „Hraje se o šest bodů, v rámci podzimu to je pro nás klíčový zápas. Věřím, že jsme dobře připraveni a máme na to, abychom bodovali,“ řekl za hráče kapitán týmu Lumír Sedláček, který se těší na to, že do Čáslavi dorazí i skalní fanoušci Slezského FC.

Zápas na stadionu Pod hrádkem má v neděli výkop v 14.30.


sdílet