Ve středu pokřtíme nový kalendář, přijďte se podívat!

3. 12. 2014
Redakce

O P A V A - Ve <b>středu 10. prosince 2014 od 16 hodin</b/> se v prostorách OC Breda & Weinstein uskuteční křest nástěnného kalendáře Slezského FC Opava 2015. Slavnostního křtu se spolu s hráči zúčastní také primátor města Martin Víteček.

V kalendáři najdete detailní fotografie hráčů z utkání týmů SFC Opava, včetně týmových fotografií všech mužstev SFC Opava, tedy i mládežnických a těch nejmenších z "fotbalové školičky" nevyjímaje. Všechny snímky zachytil sportovní fotograf František Géla, který kalendář zpracoval také graficky. Po slavnostním křtu kalendáře bude následovat autogramiáda hráčů Slezského FC.

Cena kalendářů

Kalendář je připraven k prodeji za 160 Kč, při slavnostním křtu se bude prodávat za zvýhodněnou cenu 130 Kč. Výtěžek z prodeje kalendářů půjde do sociálního programu SFC Opava – mládež, který slouží k podpoře a rozvoji mladých talentovaných hráčů.

Soutěž pro děti

Pro děti do 15 let připravilo vedení SFC Opava výtvarnou soutěž. Nakreslete znak SFC Opava, a poté jej přineste s sebou na slavnostní křest. Nejkrásnější výtvor vyberou samotní hráči a jeho autor vyhraje kalendář SFC Opava spolu s podpisy všech hráčů. Malá odměna je připravena pro všechny děti, které se soutěže zúčastní. Obrázky budou vystaveny u vstupu na stadion v Městských sadech.

Nezapomeň na obrázek napsat své jméno a věk!

Česko zpívá koledy

Po skončení křtu se všichni zúčastnění hráči Slezského FC Opava, a doufáme, že také fanoušci, přesunou na Horní náměstí v Opavě, kde budou od 18 hodin zpívat vánoční koledy v rámci akce Česko zpívá koledy ve spolupráci s Deníkem. Kalendář SFC Opava si budete moci zakoupit i na tomto místě.


sdílet