Opavští fotbalisté si zahráli hokej, vyhráli "staří"

5. 12. 2014
Redakce

O P A V A - Ve čtvrtek se po ledě kravařské Buly Arény proháněli opavští fotbalisté společně s trenéry. V souboji "staří" versus "mladí" kraloval starší výběr, který nakonec zvítězil v poměru 10:6. Dnes bude následovat odveta, tentokrát ve florbale.

V brance věkově starších se překonával David Mikula a neméně zdatným protivníkem mu byl na straně mladších speciální host utkání – zástupce fanoušků Slezského FC Petr Pelc zvaný Krtek.

Vyrovnané utkání, ve kterém excelovali především Josef Květon, Jan Svatonský a trenér Jan Baránek nakonec skončilo vítězstvím starých 10:6. Hráčem s nejlepší statistikou plus/minus na ledě byl jednoznačně Zdeněk Pospěch a nejlepším střelcem se stal trenér Jan Baránek.

Celý posezónní blok bude dnes zakončen odvetou, tentokrát ve florbale. Po společném obědě hráčů a vedení se hráči odeberou na zaslouženou dovolenou, kterou jim zpestří individuální plán. Začátek přípravy je naplánován na 5. a 6. leden, kdy fotbalisté Slezského FC Opava projdou fyzickými zátěžovými testy.

Fotogalerie z hokeje


sdílet