Béčko padlo v Polsku, nastoupil i Pezzotti

22. 2. 2015
Redakce

O P A V A - Náš rezervní tým pokračuje v zimní přípravě a k dalšímu přípravnému zápasu o víkendu vyjel na půdu momentálně sedmého týmu třetí nejvyšší polské soutěže GKS 1962 Jastrzębie. I když si béčko Slezského FC vytvořilo hned několik dobrých příležitostí, nakonec se vracelo domů s nejtěsnější možnou porážkou.

Rozdílová branka padla v šestnácté minutě. Domácí Tront rozehrával přímý kop a jeho pokus propadl až do sítě. V základní sestavě hostujícího výběru se objevila také nová akvizice z HFK Olomouc – Gianpaolo Pezzotti. Přestože se v prvním poločase do hry příliš nedostal, ve druhé půli už hrozil více a v jednom případě se dokonce objevil v dobré pozici, jenže gól z toho nebyl.

Další dobré možnosti ke skórování měl opavský Kubalák. Když ovšem také on zahodil obě tutovky, z vítězství se mohli radovat Poláci. Hlavního trenéra naší rezervy Lubomíra Hrabinu mrzelo především to, že jeho svěřenci se opět nedokázali vyvarovat úseku, v němž upadli do herního útlumu.

„V prvním poločase to byl vyrovnaný fotbal. Domácí se prezentovali agresivní hrou, ale my jsme se s ní dokázali vyrovnat. Musíme ale popracovat na tom, abychom se úsekům, kdy nejsme schopni podržet balon a vypadneme ze hry, vyvarovali. Do začátku soutěže máme ještě relativně dost času,“ komentoval Lubomír Hrabina.

V dalším přípraváku se naše béčko ve středu od 17 hodin utká na kylešovické umělce s divizním celkem Dolního Benešova.

GKS 1962 Jastrzębie – SFC Opava B 1:0 (1:0)
Branka: 16. Tront.
SFC Opava: Godula (46. Štencel) – Maléř (60. Wicker), Michal Hrabina, Hoza, Pavlíček (46. Mezera) – Macíček – M. Zagol, Gebauer (46. Kubalák), Gavas, Kuznik (60. Uvíra) – Pezzotti. Trenér: Lubomír Hrabina.
sdílet