Žákovský výběr U14 přehrál Slovácko

25. 3. 2015
Redakce

O P A V A - Opavští žáci kategorie U14 odstartovali jarní část sezony bitvou se Slováckem. Na umělce v Kylešovicích mladí Slezané po dvou brankách prohrávali, po změně stran ale skóre otočili a zvítězili v poměru 5:2.

„První jarní mistrovské utkání jsme odehráli na umělé trávě v Kylešovicích, kdy nám byl soupeřem celek Slovácka, který se od úvodních minut prezentoval dobrým pohybem a v držení míče nás převyšoval. Po dvou individuálních chybách na polovině hřiště se hosté dostali do dvougólového vedení, nám se podařilo po pěkné individuální akci snížit,“ započal své hodnocení trenér opavské čtrnáctky Radovan Morong.

„Druhý poločas se odehrál ve zcela jiném pojetí. Včasným napadáním a zachycením rozehrávky jsme si vytvořili několik gólových příležitostí a některé se nám podařilo využít. Na obou stranách se hráči prezentovali velmi dobrými individuálními výkony,“ dodal Morong.

SFC Opava U14 - Slovácko U14 5:2 (1:2)
Branky Opavy: Janjuš 3, Šafarčík, Kuča.
Sestava Opavy: Ondráček – Štencel, Vrána, Hartmann, Celta – Matějíček (60. Tománek), Dušek, Katschmarz, Ščudla – Šafarčík (45. Kuča), Janjuš.
sdílet