Sedmnáctka veze bod z Karviné

26. 3. 2015
Redakce

O P A V A - Mladší dorostenci Slezského FC U17 se představili na půdě Karviné. Více ze hry měli v derby opavští hráči. Ti se mohli v první půli dostat do vedení, jenže Rychlý ani Vrána své slibné šance neproměnili. Po změně stran hráli domácí v deseti, ale Slezané početní výhodu nevyužili a nakonec bezbrankově remizovali.

„Ve vyrovnaném utkání jsme si vypracovali více brankových příležitostí. Zejména v prvním poločase volalo po gólu zakončení Rychlého a Vrány. Soupeř slušně kombinoval, ale pouze po naši šestnáctku, kde jsme byli pozorní, a tudíž Mosler nic vážnějšího řešit nemusel,“ řekl trenér opavské sedmnáctky Lukáš Černín.

„Druhý poločas byl ovlivněn vyloučením domácího hráče, přesto to na hře domácích nebylo znát, hrálo se vyrovnaně. Když své šance neproměnil nejprve opavský Rychlý, a poté spálil velkou šanci i karvinský hráč, skončilo utkání remízou,“ pokračoval Černín.

„Podařilo se nám uhrát bod se silnou Karvinou, za což jsme rádi, ale vzhledem k většímu počtu šancí a zejména početní převaze v části utkání je otázkou, jestli jsme nemohli dosáhnout na tři body,“ dodal kouč mladších dorostenců.

Karviná U17 – SFC Opava U17 0:0
Sestava Opavy: Mosler – Keller, Šafrán, Kolísek, Černín (60. Musila) – Šefčík (69. Fojtík), Kuzník, Mička, Vrána – Rychlý, Barteska (72. Hluchý). Trenér: Lukáš Černín.
sdílet