Využijte Měsíce náborů. Je to skvělá šance!

6. 4. 2015
Redakce

O P A V A - Možná pomalu ale jistě nastává ten správný čas na vyřízení přihlášek. Květen a potom také září totiž budou tzv. Měsíci náborů mladých fotbalistů a fotbalistek, na jejichž přípravě se podílí Fotbalová asociace České republiky (FAČR), Česká televize, kluby Synot ligy, Fotbalové národní ligy, krajské či okresní fotbalové svazy anebo také projekt Můj první gól. Rodiče tak mají jedinečnou šanci přihlásit svého potomka do některého klubu z jejich okolí a zaregistrovat ho jako člena FAČR.

Akce se uskutečnila už loni v září a dosáhla nebývalého úspěchu. Hned čtyřiasedmdesát velkých náborových akcí pořádaných pod hlavičkou FAČR na území celé republiky navštívilo 11 300 dětí. Uskutečnily se také desítky dalších náborů, které si kluby zorganizovaly po vlastní linii. Základna mládeže ve věku od 5 do 19 let se rozrostla o nových 9 100 členů, přičemž největší zlepšení bylo zaregistrováno ve věkové kategorii sedmiletých.

Nyní se vám otvírá nová příležitost. Jak už bylo zmíněno, v průběhu května a také září můžete své dítě přihlásit na nábor některého klubu z vašeho okolí. Kluby vám následně vyřídí registraci u FAČR, z níž plynou zajímavé možnosti a různé výhody.

Co potřebujete vědět o náboru?

  • Vyberete si klub ve svém okolí.
  • Vezměte svého malého fotbalistu nebo fotbalistku a zúčastněte se náboru, který se koná v měsíci květnu a poté případně září 2015. Informace o přesném datu konání náboru získáte v daném klubu.
  • Ve spolupráci s klubem poté vyřiďte registrační průkaz a členství ve FAČR.
  • Na stránkách clenstvi.fotbal.cz můžete kdykoli kontrolovat, zda je členství aktivní.

sdílet