Naše desítka mezi nejlepší nepostoupila

27. 5. 2015
Redakce

O P A V A - Svěřenci trenérů Petra Kubaláka a Lumíra Sedláčka z kategorie U-10 se o víkendu v Benešově u Prahy poprvé v historii zúčastnili Ondrášovka Cupu. Konkurence byla obrovská. Turnaje se totiž zúčastnilo celkem osmadvacet týmů, které byly rozděleny do dvou skupin po čtrnácti.

Na mladé Opavany připadla skupina A, do níž byla nalosována také pražská Sparta, MŠK Žilina, Sigma Olomouc nebo Slovan Liberec. Nakonec obsadili jedenáctou příčku a v neděli byli nasazeni do stříbrné skupiny, kde se mimochodem utkali s mužstvy Českých Budějovic nebo Táborska.

„Celkové pětadvacáté místo se určitě dalo vylepšit, ale tento turnaj nám všem, jak klukům, tak i trenérům, ukázal spoustu poznatků, a to pozitivních i negativních. Nejdůležitější ovšem byla radost kluků z vítězství v několika zápasech. Dostalo se jim možnosti zahrát si se špičkou celé ČR a porovnat své fotbalové schopnosti,“ mínil jeden z trenérů kategorie U-10 Lumír Sedláček.

Ten závěrem poděkoval pořadatelům za výbornou organizaci letošního Ondrášovka Cupu, klubu za finanční příspěvek na přepravu a v neposlední řadě také rodičům, kteří turnaj v Benešově absolvovali s týmem.


sdílet