Exhibice Kaučuku Opava s Frýdkem-Místkem bez vítěze

31. 5. 2015
Redakce | FOTO: Deník / František Géla

O P A V A - Městské sady byly zahaleny do slavnostního už dvě hodiny před začátkem zápasu FNL. Na trávníku se totiž představily hvězdy opavského Kaučuku, které před dvaceti lety vykopaly postup mezi prvoligovou smetánku.

V exhibičním utkání se ukázala jména z nejslavnější éry fotbalu v Opavě. Nechyběl Martin Rozhon, Radomír Prasek, Jiří Bartl, Aleš Rozsypal, Jaroslav Kolínek, Karel Orel a další hvězdy tehdejší doby. Na druhé straně řádil třeba Pavel Hadaščok nebo Radim Kučera.

Zápas hraný na 2 x 25 minut nakonec vítěze nenašel. Skóre otevřel parádní trefou z dálky útočník Kaučuku Rozhon, za Frýdek-Místek vyrovnal krátce nato Kučera. Repríza vzájemného duelu po dvaceti letech tak vítěze neměla.

FC Kaučuk Opava "95" – Válcovny plechu Frýdek-Místek "95" 1:1 (1:1)
Branky: 5. Rozhon – 9. Kučera.
Rozhodčí: Kubíček – Šalata, Záloha.
FC Kaučuk Opava "95": Axmann – Farský, Bartl, Fryč, Hampel, Hellebrand, Chalupa, Kolínek, Novotný, Orel, Pikonský, Prasek, Rozhon, Rozsypal. Trenér Petr Žemlík.
VP Frýdek-Místek "95": Jursa – Cverna, Grygar, Maléř, Klár, Sláma, Kučera, Matúš, Nociar, Punda, Hadaščok, Strnadel, Vojvodík, Bohdal. Trenér Josef Sláma.
sdílet