Šestnáctka vyhrála i ve třetím turnajovém zápase

12. 12. 2012
Redakce

Opavská šestnáctka pokračuje v turnaji „Memoriál Vlastislava Marečka“ na vítězné vlně.

V dalším kole turnaje zajížděli naši mladší dorostenci poprvé na půdu soupeře, a to do Karviné. V utkání hraném na zmrzlém terénu se lépe pohybovali domácí a po zásluze vyhráli poločas 2:1. Mladí Opavané ve druhé půli předvedli zlepšený výkon a utkání otočili.

MFK OKD Karviná U16 – SFC Opava U16 3:6 (2:1)
Branky SFC: Petzuch 3, Kirschner, Helebrand A., Harazin.
Sestava: Kotala (41. Muczka) – Helebrand M., Kolísek (65. Berger), Vitoul, Said Sámir – Berger (41. Večerek) – Rybenský (41. Petzuch), Helebrand A., Kirschner (52. Adamovský), Harazin. Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Hodnocení trenéra Radomíra Hlaváče: „Dnešní utkání se hrálo na zmrzlém terénu a my jsme se s tímto faktem těžce vyrovnávali celý první poločas. O přestávce jsme si řekli, že musíme zlepšit hlavně pohyb, důraz v osobních soubojích a také více střílet. Díky zlepšení v těchto činnostech a střelecké pohotovosti Jakuba Petzucha se nám ve druhé půli podařilo otočit výsledek.“

V posledních dvou zápasech ve skupině se naši hráči představí na hřištích soupeřů, kterými budou Hlučín a Baník Ostrava. Utkání se odehrají v druhé polovině ledna.


sdílet