Pozvánka na Vánoční utkání

17. 12. 2012
Redakce

Přijďte se podívat na tradiční zápas mezi bývalými a současnými hráči opavského klubu.

V pořadí už šesté Vánoční utkání Slezského FC Opava se odehraje 27. prosince na umělé trávě v Kylešovicích. Výkop je naplánován na 16:00, aby se stejně jako v předchozích dvou ročnících hrál tento zápas pod umělým osvětlením.

Tato událost se odehraje v podobném duchu jako v minulých letech. Návštěvníci utkání budou moci vidět v akci významné fotbalové osobnosti, v Kylešovicích proti sobě nastoupí týmy bývalých a současných hráčů opavského klubu. Vánočního utkání se zúčastní Libor Kozák, Zdeněk Pospěch, Jan Nezmar, Milan Barteska, Pavel Hadaščok, Vojtěch Hadaščok, Vilém Axmann, Dušan Christoph, Kamil Vrba, Jaroslav Kolínek, Aleš Rozsypal, Jaroslav Černý, Martin Rozhon, Radek Havala, Pavel Harazim, David Mikula, Radomír Prasek a Petr Švancara.

Slezský FC Opava opět nabídne příznivcům klubu možnost tyto týmy doplnit a do zápasu aktivně zasáhnout. Registrace fanoušků se otevírá hodinu před zápasem u vchodu do šaten, prvních 24 zájemců si bude moci v tomto utkání zahrát v dresu SFC.

Pro návštěvníky zápasu je připraveno občerstvení, zdarma bude k dispozici svařené víno a párek v rohlíku. Součástí utkání bude také poločasové soutěžení o klubové ceny.

Slezský FC Opava na tuto událost srdečně zve všechny příznivce klubu. Vstupné je dobrovolné, výtěžek z tohoto utkání bude použit na charitativní účely.

Fanoušci jsou zváni také na tradiční halový turnaj Friendly Cup, který se odehraje ve víceúčelové hale v Opavě o den dříve, tedy 26. prosince. Začátek turnaje je v 10 hodin. Pozvánku na Friendly Cup naleznete na webu Opavského a hlučínského deníku.


sdílet