Devatenáctka remizovala s Frýdkem, kluci si sáhli na dno

18. 7. 2015
Redakce

Háj ve Slezsku – Doslova vyčerpávající podmínky dnes po půl jedenácté zastihly členy naší devatenáctky na hřišti v Háji ve Slezsku, kde se výběr trenéra Aloise Skácela střetl v rámci dalšího přípravného utkání se stejně starým mužstvem Frýdku-Místku. Nakonec z toho byla remíza 1:1. Jedinou branku Opavanů vsítil Vrána.

A že jí v desáté minutě předcházela opravdu půvabná kombinace, na jejímž konci předložil Kolísek perfektní přihrávku už zmíněnému Vránovi, jenž se nemýlil. Mladíci Slezského FC se sice s obrovským parnem prali statečně, ale výkon rozhodně bezchybný nebyl.

Během první půle soupeři lacinými hrubkami hned třikrát namazali, přičemž jedním z těchto nechtěných pobídnutí Frýdečtí v pětatřicáté minutě nepohrdli a vyrovnali na 1:1. Druhý poločas další góly a ani nějaké kdovíjak zajímavé šance nepřinesl. Naši kluci si v Háji sáhli na opravdové dno.

„V tom vedru to skutečně nebylo jednoduché. Hráči však prokázali charakter. Se soustředěním v Háji musím být celkově spokojen. Kluci odvedli kus práce. Nejprve porazili Hlučín a teď vzhledem k těžkým podmínkám uhráli velmi solidní remízu s Frýdkem,“ komentoval dnešní duel kouč opavské devatenáctky Alois Skácel.

Další přípravné klání výběr U-19 sehraje ve středu, kdy se v Kozlovicích utká s tamním divizním výběrem mužů. Začátek je naplánován na 17. hodinu.

SFC Opava U-19 – Frýdek-Místek U-19 1:1 (1:1)
Do zápasu za Opavu zasáhli: Muczka, Kotala, Kolísek, Tesařík, Vitoul, Berger, Keller, Mička, Šafrán, Adamovský, Vrána, Večerek, Hájek, Dluhoš, Tomaško, Mako, Barteska, Fojtík. Trenér: Alois Skácel.
sdílet