Slezský FC zkouší Dominika Simerského

27. 7. 2015
Redakce

O P A V A – Bystřejší z vás si jistě všimli, že za béčko v posledním přípraváku proti Petřkovicím nastoupil nový stoper. Jednalo se o Dominika Simerského, jenž je u nás momentálně na zkoušce. Odehrál celý zápas a u pozorovatelů, mezi nimiž nechyběl ani generální manažer našeho klubu Alois Grussmann, zanechal dobrý dojem.

Opavě by se kvalitní střední obránce hodil, protože v minulém týdnu se zranil Josef Dvorník, Luboš Horka se zotavuje po zranění a příchod Jana Žídka se protahuje. I z těchto důvodů musel v nedělním pohárovém klání v Šumperku nastoupit na stoperu Zdeněk Pospěch.

Dominik Simerský je produktem akademie Slovácka. V naší nejvyšší soutěži prozatím naskočil do jednadvaceti utkání. V minulosti oblékal dres Brna, Znojma anebo Olomouce. Momentálně je kmenovým hráčem Jablonce a naposledy byl na hostování ve druholigové Vlašimi.

„Zatím u nás v tomto týdnu zůstane na zkoušce. Jednáme s Jabloncem a uvidíme, zda se nakonec dohodneme. V úvahu připadá půlroční hostování. Jde o hráče z Moravy. Pochází ze Zlína a momentálně žije v Brně,“ poznamenal Alois Grussmann.


sdílet