Jak to vidí David Mikula aneb postřehy z marodky

13. 8. 2015
Redakce | Foto: Deník / František Géla

O P A V A - Od sobotního čísla zápasového magazínu přicházíme s novou rubrikou. Podíváme se na zápasy, které aktuální kolo nabízí. Pro čtenáře našeho bulletinu je bude rozebírat David Mikula. Klíčový stoper SFC Opava, který se dává dohromady po operaci kolena. Zde přinášíme jeho postřehy.

Ústí nad Labem – Znojmo

V tomto utkání budu přát Znojmu, a to ze dvou důvodů. Tím prvním je Radim Kučera, který Znojemské trénuje, a taky osoba pana Vojvodíka, který mě zkoušel při studiu na trenérskou licenci B.

Třinec – České Budějovice

Tady budu přát Moravákům, a to i proto, že v Třinci mám kamarády, hlavně Lukáše Palečka a Tomáše Knotiga. Budějovice jsou těžkým soupeřem, ale přeji Třinci.

Baník Sokolov – Frýdek-Místek

Zůstanu věrný Moravě. Navíc Frýdek nehrál v Opavě špatně, přeji body jemu.

Táborsko – Sigma Olomouc B

Znám kluky z Olomouce, třeba Petra Ševčíka, který hrál u nás, a myslím si, že angažmá v Opavě mu pomohlo. Věřím, že Sigma už potřetí nějaký ten bod uzme.

Karviná – Vyšehrad

Těžké utkání. V Karviné jsem působil, ještě tam znám pár kluků. Na druhé straně se stal novým koučem Jirka Novotný, výborný kluk, se kterým jsem hrál na Dukle. Tady bych to viděl na remízu. Vyšehradu hodně pomůže Podrazký, který hrál za Žižkov.

Hradec Králové – Pardubice

Východočeské derby má favorita v týmu domácích, kteří jako jediní mluví nahlas o postupu. I v těchto týmech mám kamarády. Na jedné straně Honzu Pázlera, na druhé Tomáše Pospíšila. Když to shrnu, vyhraje Hradec.

SFC Opava – Vlašim

Tady není o čem mluvit. Opava vyhraje, proti Frýdku hrála dobře, utkání jsem sledoval, mohli jsme vyhrát i větším rozdílem. Vlašim je nepříjemná, ale pro kluky to nebude problém, vyhrajeme.


sdílet