Vánoční utkání vyhráli žluto-modří, šutér Vožník dal hattrick

19. 12. 2015
Redakce | FOTO: Deník / František Géla

O P A V A - Tradiční Vánoční utkání Slezského FC Opava je za námi. Diváci, kteří duel navštívili, nemohli litovat. V akci viděli spoustu osobností spojených s opavským fotbalem a navrch řadu krásných branek. Zvítězil výběr žluto-modrých a hattrickem se blýskl Jan Vožník.

Fotogalerie z Vánočního utkání SFC Opava »

Na úvodní branku se čekalo do 14. minuty, kdy penaltu proměnil Hampel a červeno-černí šli do vedení. Ještě do konce první půle hrané na 35 minut se ale prosadil vytáhlý kanonýr Prohászka a po něm dvakrát skóroval další bývalý ostrostřelec Vožník.

Po změně stran Deseyve sice neproměnil penaltu, ale z dorážky už brankáře Lefendu přelstil. Pak se dočkal trefy také někdejší defenzivní záložník Slezského FC Wirth a žluto-modrý celek vedl vysoko 5:1.

Pak červeno-černí začali dotahovat. Nejprve tečoval Zavadilovu střelu do vlastní brány sekretář Slezského FC Sedláček a hned vzápětí se prosadil Kutty – 5:3. Tříbrankové vedení vrátil žluto-modrému výběru Vožník, jenž tak završil hattrick. Pak se podruhé trefil Kutty, na jeho gól odpověděl Prohászka a naposledy síť rozvlnil Hampel, jenž uzavřel skóre na 7:5.

Žluto-modří – Červeno-černí 7:5 (3:1)

Branky: 17. a 65. Prohászka, 23., 33. a 63. Vožník, 42. Deseyve, 57. Wirth – 14. z pen. a 65. Hampel, 59. Sedláček (vlastní), 60. a 64. Kutty.
Rozhodčí: Neděla – Bukovský, Šafrán.
Žluto-modří: Kosmál – Pejša, Farský, Harazim, Christoph, Devátý, Wirth, Sedláček, Vožník, Nezmar, Prohászka, Deseyve.
Červeno-černí: Lefenda – Černín, Orel, Onufer, Jašek, Kutty, Havala, Černý, Zavadil, Hampel, Prasek, Rozhon.
sdílet