Nabídka pro rodiče hráčů Slezského FC

14. 1. 2016
Redakce

O P A V A - Opavští fotbalisté absolvovali fyzické testy v AGEL Sport Clinic v Prostějově a specializované centrum sportovní a preventivní medicíny se zaměřuje také na sportující v dětském a mládežnickém věku.

Vyšetření

Oproti „klasickému tělovýchovnému lékařství“ je vyšetření v AGEL Sport Clinic rozšířeno o nové metody a postupy. Také výstup z vyšetření bude výrazně obsáhlejší, podrobnější a individualizovaný na každého hráče. V případě Vašeho zájmu budou výstupy pravidelně komunikovány s trenéry s cílem zkvalitnit a zefektivnit tréninkový proces.

Doporučená skladba vyšetření se dělí do dvou variant:

1. Základ (legislativní) – Lékařské prohlídky nezbytné pro posouzení zdravotní způsobilosti k tělesné výchově a sportu = nezbytné pro vydání „lékařského posudku o zdravotní způsobilosti.“

2. Sport – společně s vyšetřeními ze skupiny 1. dávají optimální informace potřebné pro posouzení zdravotní způsobilosti a zefektivnění sportovní přípravy a rozvoj sportovního talentu.

AGEL Sport Clinic

Je specializovaným centrem pro diagnostiku a terapii zaměřenou na vrcholové i výkonnostní sportovce. Výrazně se zaměřuje i na sportující v dětském a mládežnickém věku.

ASC nabízí moderní, samostatné prostorové zázemí umožňující komplexní, proklientsky orientovaný přístup a servis. Disponuje nejmodernějšími komplexními vyšetřovacími a terapeutickými technologiemi a kapacitami, které v tomto rozsahu nejsou jinde na Moravě k dispozici.

Tým ASC je složen jak z lékařů a dalších zdravotnických pracovníků, tak odborníků na sportovní trénink. Pouze tato kombinace pak zaručí maximální přenos výsledků realizovaných vyšetření do zkvalitnění a zefektivnění tréninkového procesu.

Bližší informace o všech dostupných službách a organizačních náležitostech naleznete na webových stránkách AGEL Sport Clinic.


sdílet