Vítězství devatenáctky nad Dolním Benešovem zařídil Kirschner

6. 2. 2016
Redakce

K R A V A Ř E – Opavská devatenáctka zakončila soustředění v Kravařích zápasem na místní umělce proti diviznímu Dolnímu Benešovu. Na góly diváci čekali až do závěru, kdy se dvakrát trefil Kirschner.

Opava nasadila do hry i ukrajinského stopera Konstantina Gončarenka. V prvním poločase byl nebezpečnější Dolní Benešov. První velkou šanci měl Radek, když zakončoval po centru Aleše Baránka, Kotala pohotovým zákrokem zachránil. Další možnost měl Schwalbe, ale ani on branku nedal a ve své další šanci trefil břevno.

Po přestávce vypálil těsně vedle Dybal. Opava začala mít více ze hry a dočkala se taky gólů, nejdříve aktivní Vrána našel Kirschnera, který balon uklidil k tyči. Tentýž hráč pak překvapivou střelou přidal druhý gól.

„Výsledek není až tak podstatný, ale bereme ho,“ usmál se trenér Alois Skácel. „Chtěli jsme hrát s týmem jakým je Dolní Benešov, který je zkušený a umí hrát fotbal. Navíc hraje důrazně,“ podotkl opavský kouč, jenž velmi pozitivně hodnotil kravařské soustředění, které tým v týdnu absolvoval v kravařské Buly aréně.

„Bylo o nás skvěle postaráno, měli jsme veškerý komfort pro kvalitní přípravu. Chtěl bych za to našemu klubu poděkovat,“ zakončil Alois Skácel.

Slezský FC Opava U19 – Dolní Benešov 2:0 (0:0)
Branky: 84. a 86. Kirschner.
Opava, I. poločas: Kotala – Kolísek, Keller, Gončarenko, Černín – Adamovský, Berger, Rychlý, Vicherek, Pavelka – A. Helebrand.
II. poločas: Muczka – Vitoul, Tesařík, Keller, Černín – Vrána, Musila, Kuzník, Dybal, Kirschner – Barteska. Trenér: Alois Skácel.
sdílet