Rezerva prohrála v Olomouci, jediný gól dal Korbel

29. 2. 2016
Redakce

O L O M O U C - Opavské béčko si před dalším přípravným zápasem udělalo výlet do Olomouce, kde změřilo síly s účastníkem MSFL – Holickým fotbalovým klubem. Byť Slezané nepodali vůbec špatný výkon, nakonec odjeli poraženi v poměru 1:3.

Během úvodních pětačtyřiceti minut si naše rezerva vytvořila minimálně tři velmi dobré šance, ale ani jednu z nich neproměnila. I když Opava byla lepší, jednou se prosadil výběr z Holice. Po změně stran se sice olomoucký celek trefil podruhé, ovšem snižujícím gólem na 2:1 vrátil Slezský FC do hry Korbel.

Tentýž hráč později dokonce mohl vyrovnat. Stejně jako jeho spoluhráč Fojtík však při samostatném nájezdu na gólmana selhal. Poté, co hosté inkasovali ještě jednou, Olomouc zvítězila 3:1.

„Prohráli jsme 1:3, ale nepodali jsme až tak špatný výkon. Druhý poločas byl vyrovnanější, my jsme bohužel doplatili na špatnou koncovku,“ sumarizoval trenér Opavy Lubomír Hrabina.

V následujícím přípravném utkání se opavské béčko střetne na umělé trávě v Kylešovicích s Petřkovicemi. Zápas je na programu v sobotu se začátkem v 10 hodin.

HFK Olomouc – SFC Opava B 3:1 (1:0)
Branka Opavy: Korbel.
Sestava SFC Opava, I. pol.: Lasák – Košárek, Hrabina, Swiech, Černín – Vrána, Pavel Kuzník, Češek, Rolný – Barteska, Gebauer.
II. pol.: Lasák (70. Kubný) – Mezera, Tesařík, Swiech, Pavlíček – Fojtík, Pavel Kuzník (70. Gebauer), Jakub Kuzník, Rolný – Uvíra, Korbel. Trenér: Lubomír Hrabina.
sdílet