Béčko hrálo v Benešově bez branek

21. 7. 2016
Redakce

O P A V A – Fotbalisté opavského béčka v dnešním přípravném zápase narazili na soupeře z divize – Dolní Benešov. Po nijak oslnivém průběhu zápasu se oba soupeři rozešli smírně. V utkání totiž branka nepadla, byť blíže k vítězství nejspíše měla Opava.

V prvním poločase na benešovském hřišti si vytvořila tři solidní příležitosti ke vstřelení branky. Sám na brankáře postupoval Večerek, velmi dobrou možnost ke vstřelení branky si vypracoval Němčík a se stavem skóre mohl pohnout i Pavelka. Gólu se však opavská rezerva nedočkala.

„Vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, ale ani jednu z nich se nám nepodařilo využít. Ve finální fázi to nebylo ideální. Za první půli jsem však velmi spokojený. Hráli jsme dobře. Zhruba od sedmdesáté minuty nás ovšem soupeř přitlačil hlavně při standardních situacích,“ hodnotil utkání trenér opavského béčka Lubomír Hrabina.

Další přípravný zápas sehraje béčko v sobotu dopoledne v Otrokovicích. Začátek je naplánován na 11 hodin.

Dolní Benešov – SFC Opava B 0:0
Sestava Opavy: Godula (46. Muczka) – Vitoul, Farský, Dřizgevič (46. Metelka), Krivčík – Ivan (46. Mako), Líbař (70. Dřizgevič), Berger, Němčík (46. Mezera) – Večerek (46. Adamovský), Pavelka (70. Šikula). Trenér: Lubomír Hrabina.
sdílet