Podpořte nás v poháru proti Plzni! Předprodej je v plném proudu

18. 10. 2016
Redakce

Opava – Los MOL Cupu přiklepl opavským fotbalistům do osmifinále atraktivního soupeře v podobě plzeňské Viktorie. Slezský FC připravil předprodej vstupenek, který byl spuštěn v <b>pátek 21. října 2016</b>.

„Snažili jsme se vyjít vstříc fanouškům, aby si mohli zakoupit lístky s dostatečným předstihem. Věříme, že možnosti předprodeje využijí. Vyhnou se tak frontám u pokladen před zápasem. O vstupenky na utkání s Plzní očekáváme velký zájem,“ řekl technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

Vstupné na pohárové utkání s Plzní je stanoveno takto. Na hlavní tribunu (A) činí jednotné vstupné 100 Kč, jednotné vstupné na ostatní tribuny (F, G, H) pak 80 Kč. Držitelé průkazu ZTP / ZTP-P a děti do 6 let zdarma bez nároku na místo. Permanentní vstupenky platí i na pohárová utkání. V platnosti zůstávají také místa vyhrazená pro držitele permanentek na tribunu A.

„Mohu slíbit, že se budeme rvát o dobrý výsledek, ale také hrát otevřený fotbal. Moc bych si přál, aby byl vyprodaný stadion,“ sní opavský trenér Roman Skuhravý.

Utkání se odehraje ve středu 26. října od 16:30 v Městských sadech.

Harmonogram předprodeje
Pátek 21. října8.00 – 18.00
Městské informační centrum
Pondělí 24. října8.00 – 18.00
Fanshop SFC
Úterý 25. října8.00 – 18.00
Fanshop SFC

sdílet