Představujeme SFC Opava CashBack card

20. 10. 2016
Redakce

Opava – Připravili jsme si pro Vás speciální SFC Opava CashBack card, se kterou získáte řadu výhod a navíc pomocí ní můžete podpořit i náš klub! Registrace je <b>zdarma</b>!

Představujeme Vám SFC Opava CashBack card. Ta Vám umožní profitovat hned dvakrát! Za každý nákup u partnerských společností věrnostního programu Lyoness získáte až 5% CashBack (peníze zpět na Váš bankovní účet) a k tomu navíc shopping points (nákupní body), které můžete uplatnit na speciální akce u různých partnerů. Zároveň každým nákupem podpoříte až 1% rozvoj opavského fotbalového klubu! Registrace je zdarma.

Co získáte s naší CashBack kartou?

  • Jakožto držitel SFC Opava CashBack card obdržíte z každého nákupu až 5% CashBack (peníze zpět na bankovní účet) a shopping points (nákupní body), které můžete uplatnit na speciální akce u vybraných partnerů.
  • Současně podpoříte až 1% z vaší nákupní sumy rozvoj Slezského FC
  • Četné nákupní výhody
  • Můžete nakupovat u více než 2300 obchodníků v ČR a nespočtu po celém světe s příjemnou slevou
  • Nezáleží, zda nakupujete v kamenných obchodech, nebo online. Slevu získáte i do velkých internetových obchodů
  • Kde nakupovat? Seznam partnerů, kteří přijímají SFC Opava CashBack card naleznete pod tímto odkazem
  • Registrace je zdarma, stejně jako karta, kterou obdržíte zhruba dva týdny po schválení vizuálu

Hlasuj pro svou CashBack kartu a vyhraj!

Pokud vás nabídka této CashBack karty oslovila, můžete se se zapojit do hlasování o její grafické podobě. Na výběr jsou tři vizuály. Pět hlasujících, kteří budou vylosováni, obdrží jako bonus poukaz v hodnotě 200 Kč do fanshopu Slezského FC. Pro možnost hlasovat pro jeden z návrhů a šanci vyhrát musíte vyplnit bezplatnou registraci ke kartě. 

Hlasování končí 25. října 2016.

Hlasujte ve formuláři (níže) pod tímto odkazem


sdílet