VIDEO: Slezský FC zorganizoval speciální kemp pro mládež

2. 11. 2016
Redakce

Opava – V průběhu podzimních prázdnin Slezský FC pořádal fotbalový kemp, který byl určen fotbalistům ve věku osmi a devíti let. Těm se nabídla jedinečná možnost, a sice prožít jeden den jako opavský profesionál.

Na stadion v Městských sadech se dostavilo celkem čtyřiadvacet dětí z různých družstev z okolí Opavy. Dopolední trénink vedli trenéři mládeže opavského klubu, následoval společný oběd a v odpoledních hodinách si ve společnosti hráčů druholigového áčka Tomáše Smoly, Jana Schaffartzika a Jana Žídka prošli zázemí stadionu, kabinu prvního týmu a nechyběla ani prohlídka regenerační linky. Následně přišel na řadu odpolední trénink a děti zakončili den miniturnajem mezi sebou.

Komentář vedoucí trenéra kategorií přípravek Jana Hrušky:

„Za tuto akci jsem velmi rád. Dalo by se tomu taky říct den otevřených dveří. Kluci mají možnost poznat, jak vypadá stadion zevnitř, jak se trénuje a hlavně se setkají s hráči, které sledují při domácích zápasech SFC, na jednom hřišti. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem dětem a rodičům, kteří k nám na kemp zavítali, také klukům z áčka a trenérům, zejména Davidu Chmelovi, který si organizaci kempu vzal na starost. Kemp se chystáme zopakovat, takže zájemcům doporučuji sledovat náš web sfc.cz.

Fotogalerie z akce »

Chystáme i další akci, která bude určena čistě trenérům mládeže z okolních klubů. Od 7. do 9. prosince budou mít možnost přijít se podívat na tréninky všech kategorií přípravek a žáků, zkonzultovat své zkušenosti s jinými trenéry a třeba se něco zajímavého dozvědět. Věřím, že trenérů přijde co nejvíc.“






sdílet