Za druhý poločas před svým týmem smekám, hlásí Roman Skuhravý

14. 11. 2016
Redakce

Opava – Z Městských sadů se stává nedobytná tvrz. Opavští borci proti Sokolovu dokázali dát díky Dominiku Simerskému gól i v deseti a porazit Sokolov 2:1. Trenér Slezanů <b>Roman Skuhravý</b> byl po zápase na své hráče pyšný, nutno říci, že oprávněně.

„Závěr prvního poločasu kluci odpracovali. V kabině jsme si něco řekli. Musím smeknout před svým mužstvem. Protože ve druhém poločase jsme odehráli skvělé utkání, byli jsme jasně lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli,“ usmíval se po zápase trenér Skuhravý.

Během zápasu zažíval horké chvilky. Pořádně byl rozladěn ze vstupu svého týmu do utkání. „Na začátku zápasu jsme byli horším týmem. Soupeř výborně kombinoval, my jsme měli nevynucené ztráty. Nehráli jsme dobře,“ přiznává kouč Slezského FC.

Opavskému týmu se podařilo vyrovnat, ale pak zažily Městské sady šok. Po červené kartě skončil zápas předčasně pro kapitána Jana Žídka. „Stalo se nám to potřetí během podzimu. Musíme si o tom promluvit. Je mi úplně jedno, kdo to je. Tohle se v našem opavském týmu stávat nebude,“ zvedá varovně prst Skuhravý.

Slezané dali sobotním zápasem zapomenout na porážku ve Varnsdorfu. „Něco budujeme, tak jak se nám daří zápasy odehrát výborně, jsou tam utkání, která se nám nedaří. To ale na naší cestě být musí, protože bez toho bychom se neposouvali. Víme, že ještě nejsme na vrcholu. Prohráli jsme ve Varnsdorfu, to se stane a my jsme se z toho poučili,“ zakončil trenér Opavy.


sdílet