Petr Zapalač Hráčem měsíce FNL. Je to ocenění za tvrdou práci, říká

17. 11. 2016
Redakce

Opava – Před dvěma roky obdržel stejné ocenění brankář Josef Květon. Druhým hráčem Slezského FC v historii, který získal cenu pro Hráče měsíce Fortuna národní ligy, je šikovný záložník <b>Petr Zapalač</b>. Ten si trofej vysloužil skvělými výkony (nejen) v říjnu.

„Bylo to pro mě velké překvapení. Hodně mě to potěšilo. Je to ocenění za tvrdou práci, kterou do fotbalu poslední měsíce vkládám. Dávám do toho všechno,“ říká Petr Zapalač.

Sázka na Petra Zapalače šéfům opavského klubu vyšla. Devětadvacetiletý borec, který ve Slezsku v létě podepsal kontrakt na tři roky, předvádí parádní výkony a patří mezi největší opory výběru trenéra Skuhravého.

„Poděkovat musím především svému klubu, spoluhráčům a trenérům. Vyhrál jsem hlavně díky nim. Navíc se nám daří. Hrajeme atraktivní fotbal a vítězíme,“ dodává fotbalista s dobrou kopací technikou.

Společně se záložníkem Slezského FC byl nejlepším trenérem měsíce října vyhlášen kouč Vlašimi Martin Hašek. Více podrobností si můžete přečíst na webu Fortuna národní ligy ».


sdílet