Slezský FC zahájil spolupráci se studentskou televizí SGO

18. 12. 2016
Redakce

Opava – Slezský FC rozjíždí spolupráci se studentskou televizí SGO, kterou tvoří studenti Slezského gymnázia Opava. Cílem je přiblížit fanouškům klub formou zajímavých reportáží a rozhovorů.

„Vedení klubu tento krok považuje za velmi cenný. K fanouškům se tak nyní dostane ještě více fotbalové atmosféry formou rozhovorů s hráči po zápasech a různých reportáží z prostředí hřiště i mimo něj. Videa budou dostupná na našem webu,“ říká marketingová pracovnice klubu Jana Kolarczyková.

Studenti Slezského gymnázia získají zajímavou zkušenost. Velkým přínosem může být tato spolupráce zejména pro ty, kteří se chtějí v budoucnu věnovat žurnalistice či práci, jež vyžaduje výstupy na veřejnosti. „Do tohoto projektu jsem se zapojila, protože jsem velký fotbalový fanoušek. Sama fotbal hraji. Myslím, že to bude zajímavá zkušenost do života,“ soudí Michaela Javorská.

„Máme radost ze spolupráce právě se Slezským gymnáziem v Opavě. Do tamní televize SGO je zapojena řada šikovných studentů, kteří pracují na zajímavých projektech. Doufám, že fanoušci tento krok ocení,“ dodává Kolarczyková.

Mladí nadšenci se na spolupráci se Slezským FC těší. „Jsem fanouškem SFC. Chodím do kotle a jezdím i na výjezdy. Hráče a situaci kolem opavského fotbalu znám,“ prozrazuje o sobě Ondřej Schindler. „Když přišla tato nabídka, neváhala jsem ani chvilku. Minulou sezonu jsem nechyběla ani na jednom domácím utkání. Ráda bych se podílela na rozhovorech s našimi fotbalisty. Vnímám to jako další obrovskou zkušenost,“ uzavírá Michaela Gancarčíková.

Dosavadní práci studentské televize SGO si můžete prohlédnout na jejím webu.


sdílet