Opavští fotbalisté zpívali koledy a křtili kalendář

15. 12. 2016
Redakce | FOTO: Deník / Petr Widenka

Opava – O tom, že fotbalisté Slezského FC umí více, než hrát jen fotbal dokázala středa. Trenér Roman Skuhravý, technický ředitel Jaroslav Rovňan, sekretář Lumír Sedláček a hráči Zdeněk Pospěch, Jan Žídek, Jan Schaffartzik, Václav Mozol a Vilém Fendrich společně se zástupci žákovských výběrů zpívali na Dolním Náměstí koledy.

Akci pořádal mediální partner Slezského FC Opavský a Hlučínský deník. Součástí Vánočního večera byl i křest zbrusu nového kalendáře.

„V Opavě za poslední půlrok zažívám samé nové věci a byla to pro mě nádherná premiéra. Vidět před Vánocemi tolik spokojených lidí, to je prostě úžasné,“ usmíval se trenér Roman Skuhravý, kterému dělala společnost manželka Lenka. Dolní náměstí bylo plné, nechyběli ani fanoušci v čele s Džekym. „Suprová akce. Lidi přišli, zařvali jsme si Slezský,“ pravil Džeky.

Koledami program nekončil. Následoval křest kalendáře, který vyrobil fotograf Deníku František Géla a fanoušci v něm najdou i fotky od jeho deníkovského kolegy Petra Widenky. Kalendář uvedli do světa sbormistr Karel Kostera, trenér Roman Skuhravý, kapitán Zdeněk Pospěch a žokej Marek Stromský. „Kalendář vypadá perfektně. Zatím nejlepší, který kdy vyšel,“ chválil Džeky.

Kalendář je stále v proději, a to ve fanshopu, Městském informačním centru a sportovní prodejně Jan Nezmar Sport. Kalendáře budou k dispozici také na sobotním Vánočním zápase SFC, který se odehraje v Kylešovicích se začátkem v 16 hodin.

Fotogalerie »


sdílet