Dvanáctka první a druhá v Bílovci

15. 2. 2017
Redakce

Bílovec – Hala v Bílovci se během uplynulého víkendu stala dějištěm hned dvou turnajů, na kterých nechyběli fotbalisté opavské dvanáctky. Dopoledne obsadili první místo, v odpoledním turnaji s o rok staršími soupeři z toho pak vzešlo konečná druhá příčka. Na turnajích nechyběli ani výběry Slezského FC U-11 a U-13.

Dopolední turnaj
SFC Opava U-12 – ŠSK Bílovec 5:3. Branky SFC: Daniel Sukdol 3, Honza Ulrich, Lukáš Vyležík. SFC Opava U-12 – SFC Opava U-11 4:1. Branky SFC U-12: Patrik Wehowský 2, Adam Cileček, Honza Ulrich. SFC Opava U-12 – SK Hranice U-11 7:2. Branky SFC: Honza Ulrich 5, Lukáš Lazecký, Lukáš Vyležík. SFC Opava U-12 – SK Hranice 5:2. Branky: Adam Cileček, Maxmilián Híreš, Daniel Sukdol, Honza Ulrich, Lukáš Vyležík.
Konečné umístění na turnaji: 1. místo
Sestava SFC Opava U-12: Adam Cileček, Maxmilián Híreš, Lukáš Lazecký, Matyáš Piernik, Daniel Sukdol, Honza Ulrich, Berťa Vlašánek, Lukáš Vyležík, Patrik Wehowský.

Odpolední turnaj
SFC Opava U-12 – Valašské Meziříčí 5:3. Branky SFC: Honza Ulrich 2, Pavel Šrek, Lukáš Vyležík, Patrik Wehowský. SFC Opava U-12 – SFC Opava U-13 1:2. Branka SFC U-12: Honza Ulrich. SFC Opava U-12 – ŠSK Bílovec 4:2. Branky SFC: Ríša Kovarník 3, Martin Blažej SFC Opava U-12 – Slavia Opava 7:3. Branky SFC: Lukáš Vyležík 3, Ríša Kovarník 2, Pavel Šrek, Honza Ulrich.
Konečné umístění na turnaji: 2. místo
Individuální ocenění pro Daniela Sukdola: nejlepší brankář turnaje
Sestava SFC Opava U-12: Adam Cileček, Martin Blažej, Ríša Kovarník, Daniel Sukdol, Pavel Šrek, Honza Ulrich, Berťa Vlašánek, Lukáš Vyležík, Patrik Wehowský.
Komentář trenéra SFC Opava U-12 Martina Kotaly:
„Odehráli jsme oba dva turnaje se slušnou kvalitou ve hře a naší snahou bylo realizovat styl hry, kterým se chceme prezentovat, což se nám i vcelku dařilo. Tím pádem měl náš výkon dobré herní momenty a herní pasáže ve hře. Na závěr jen dodám, že jsme se mohli i na těchto turnajích přesvědčit o tom, že máme nastaven správný směr, kterým se chceme ubírat, ale samozřejmě zároveň všichni dobře víme, že je před námi toho pořád hodně, co chceme zlepšovat a na čem hodláme pracovat. Věřím, že každý úspěch je pro kluky povzbuzující pro jejich další rozvoj a tyto turnaje to v tom dobrém podpořily.“
sdílet