Informace k distribuci vstupenek na utkání s Baníkem Ostrava

1. 3. 2017
Klub

Opava – Vzhledem k tomu, že utkání bylo ze strany Policie ČR vyhodnoceno jako vysoce rizikové, vedení Slezského fotbalového clubu Opava, a.s. přijalo následující opatření týkající se distribuce vstupenek.

Z důvodu bezpečnosti bude uzavřena tribuna H, kapacita Městského stadionu tak bude snížena na 5690 míst. Z toho je 340 míst pro hostující fanoušky.

Pro fanoušky Slezského FC bude předprodej zahájen čtrnáct dní před výkopem. V prodeji bude pouze balíček, kdy za zvýhodněnou cenu fanoušek obdrží vstupenky na dvě mistrovská utkání FNL. Balíček obsahuje vstupenky na utkání s Baníkem Ostrava a následující domácí utkání s FK Pardubice.

Na osobu bude možno zakoupit maximálně dva balíčky vstupenek.

Cena vstupenek:

Balíček vstupenek na tribuny (F, G) má jednotnou cenu 80,- Kč. Zlevněné vstupné (děti 6 – 15 let, ženy a starobní důchodci) na tribuny (F, G) budou za cenu 50,- Kč. Děti do šesti let mají vstup zdarma bez nároku na sedadlo. Permanentní vstupenky zůstávají v platnosti.

Prodej vstupenek:

Fanoušci domácí:

Předprodej balíčku vstupenek bude zahájen 6. března při prvním jarním utkání se Znojmem ve fanshopu SFC od 15:00 hodin. Balíček bude prodán po předložení občanského průkazu pouze pro osoby s trvalým bydlištěm v Opavě. Balíček bude k dostání na dvou distribučních místech:

Městské informační centrum – pod Hláskou (dle jeho otevíracích hodin) na tribuny F a G. Fanshop Slezského FC na Městském stadionu v Opavě – na tribuny F a G.

  • v dopoledních hodinách úterý 7. 3. a 14. 3. a čtvrtek 9. 3. a 16. 3. v čase 9:00 – 11:00
  • v odpoledních hodinách úterý až pátek od 15:00 do 18:00

V den utkání 18. 3. budou pokladny před utkáním a v době utkání na stadionu uzavřeny.

Fanoušci hosté:

Do prodeje bude uvolněno 340 vstupenek určených pro fanoušky Baníku Ostrava do hostujícího sektoru. Vstupenky si budou moci ostravští fanoušci zakoupit od čtvrtka 9. 3. v ostravských městských informačních centrech. Cena vstupenky je 80,- Kč. Vstupenky budou prodávány na základě předložení občanského průkazu, vstupenka nebude prodána osobě s trvalým bydlištěm Opava.

Na osobu bode možné zakoupit maximálně dvě vstupenky.

Diváci s výraznými symboly hostujícího klubu (bundy, mikiny, trika, dresy, čepice, šály, atd.) budou z bezpečnostních důvodů vpuštění pouze do hostujícího sektoru H1 – hosté.

Ve spolupráci s Policií ČR bude klub průběžně vyhodnocovat další získané informace. Zároveň tedy mohou být přijata další opatření, která povedou ke zvýšení bezpečnosti fanoušků. O těchto krocích bude klub včas informovat.

Utkání 19. kola Fortuna národní ligy mezi Slezským FC a Baníkem Ostrava je na programu v sobotu 18. března 2017 od 14 hodin. Dějištěm utkání je Městský stadion v Opavě.


sdílet