Jedna prohra a výhra pro opavskou dvanáctku

26. 4. 2017
Redakce

Opava – Fotbalisté dvanáctky Slezského FC mají za sebou další dvě mistrovská utkání. Nejprve se představili na půdě ostravského Baníku, kde prohráli 2:5, a následně si napravili reputaci v Hranicích. Tam pro změnu vysoko zvítězili 10:3.

FC Baník Ostrava U-12 - SFC Opava U-12 5:2
Branky SFC: Richard Kovárník, Jan Ulrich.
Sestava SFC: Dan Sukdol, Adam Sedláček, Dominik Stareček, Patrik Wehowský, Filip Kokeš, Lukáš Lazecký, Jan Ulrich, Richard Kovárník, Robin Matýsek, Matyáš Pierník, Dominik Malý, Adam Cileček, Pavel Šrek, Tomáš Nováček, Albert Vlašánek, Max Híreš, Lukáš Vyležík.

Komentář trenéra U-12 Marcela Klajmona po utkání s Baníkem:

„Šlo o velmi kvalitní zápas s obrovským nasazením na obou stranách. A i přesto, že jsme první část zápasu vedli a během utkání spálili několik šancí, tak musím sportovně uznat, že tentokrát jsme tahali za kratší konec a soupeř zvítězil zcela zaslouženě. Bohužel jsme se tentokrát nevyrovnali v důrazu, rychlosti a hlavně v rychlosti a práci s míčem. Klukům nemůžu upřít snahu a maximální nasazení, ale stále máme v tréninku na čem pracovat.“

SK Hranice U-12 - SFC Opava U-12 3:10
Branky SFC: Max Híreš 3, Jan Ulrich 2, Robin Matýsek, Lukáš Vyležík, Albert Vlašánek, Adam Sedláček, Filip Kokeš.
Sestava SFC: Dan Sukdol, Dominik Malý, Adam Cileček, Patrik Wehowský, Tomáš Nováček, Max Híreš, Lukáš Vyležík, Robin Matýsek, Lukáš Lazecký, Matyáš Pierník, Adam Sedláček, Dominik Stareček, Pavel Šrek, Filip Kokeš, Albert Vlašánek, Jan Ulrich, Richard Kovárník.

Komentář trenéra U-12 Marcela Klajmona po utkání s Hranicemi:

„Utkali s velmi nepříjemným soupeřem, který již v soutěži předvedl několik povedených utkání s velmi kvalitním výsledkem a který má ve svém středu několik hodně šikovných fotbalistů. Kluci však neponechali nic náhodě a prosazovali se hlavně kvalitní kombinační hrou, za což jim přísluší pochvala. Kaňkou je fakt, že kluci pod tíhou výsledku jakoby již posledních 15 minut vynechali. Radost kalí i nepříjemně podvrtnutý kotník Pavla Šreka, který si teď bude muset dát od fotbalu nějakou dobu pauzu. Přejeme mu brzké zotavení.“


sdílet