FC Nitra U16 0–2 SFC Opava U16

17. 2. 2013
Redakce

Opavská šestnáctka sehrála své další přípravné utkání na hřišti slovenské Nitry, kde se před pár dny představil také A-tým Slezského FC.

Mladí Opavané po vyhraném prvním poločase přidali po přestávce druhou branku a odvážejí si dvougólové vítězství. Střelecky se v utkání blýskl Jakub Janetzký, který vstřelil obě branky.

Hodnocení trenérů

„Odehráli jsme další kvalitní utkání, které prověřilo, jak jsme schopni vypořádat se s důrazem, agresivitou a rychlostí soupeře.“

„I přesto, že jsme nedostali branku, dostal se soupeř do tří šancí, které však nevyužil. Pracujeme na zlepšení obranné činnosti, ale stále se v naší hře objevují v této oblasti nedostatky.“

„Naopak pozitivní je, že jsme produktivní v koncovce, a také nás těší individuální výkony některých hráčů. Nad všemi dnes vyčníval svým výkonem Kuba Janetzký, který byl naším nejlepším hráčem a vstřelil i obě branky.“

„Dnes nám také v sestavě chybělo z různých důvodů několik hráčů, proto opět dostali příležitost kluci z patnáctky, s jejichž výkony jsme spokojeni,“ řekli po utkání trenéři Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

FC Nitra U16 – SFC Opava U16 0:2 (0:1)
Branky SFC: Janetzký 2.
Sestava: Kotala (41. Muczka) – Helebrand M., Kuzník, Večerek, Said Sámir – Berger, Janetzký – Rybenský (41. Vrána), Helebrand A. (58. Harazin), Petzuch – Harazin (41. Džemla). Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Další zápas opavskou šestnáctku čeká ve středu 20. února od 15 hodin v Hranicích, kde se střetne se Zlínem v rámci Memoriálu Vlastislava Marečka. Náš tým si účast v tomto zápase vybojoval výhrou v základní skupině, vítěz střetnutí postoupí na závěrečný turnaj čtyř týmů.


sdílet