Na finále všichni ve žlutém! Trika jsou k dostání ve fanshopu

14. 5. 2017
Redakce

Opava – Fanoušci Slezského FC se chystají na finále MOL Cupu do Olomouce oděni do žlutých barev. Podpořte tuto výzvu. Na Andrův stadion jedině ve žlutém!

Příznivci Slezského FC budou mít na Andrově stadionu k dispozici strmou Severní tribunu. „Byl to takový můj malý sen. Přáli jsme si mít pro sebe celou tribunu. Pro všechny fanoušky jistě bude skvělým zážitkem zafandit si společně v takovém počtu,“ soudí věrný fanoušek SFC Tomáš Hrubý.

„Chtěli bychom vytvořit celotribunové choreo. Připravujeme i další věci, ale nerad bych je teď prozrazoval,“ usmívá se Hrubec.

Haná se může těšit na žlutou opavskou lavinu. „Moc bych si přál, aby všichni vyrazili oblečeni ve žlutých tričkách. Nerad bych, aby to někdo bral na lehkou váhu, ale fakt se oblíkl do něčeho žlutého. Bude to mít nádherný efekt, třeba jako na podzim v derby v Ostravě. Navíc se tím ukáže soudržnost a jednota všech Opaváků,“ dodává jeden z lídrů opavského kotle.

Klub se s výzvou fanoušků ztotožňuje. Z toho důvodu je fanshop Slezského FC výjimečně otevřen také dva dny před samotným zápasem.

Vyzbrojit se žlutými triky za zvýhodněnou cenu 120,- Kč můžete v pondělí 15. května a v úterý 16. května vždy v době od 9 – 12 hodin, a poté od 15 do 18 hodin. K dispozici jsou také další nové produkty. Na finále všichni ve žlutém!


sdílet