Opavští fotbalisté byli na radnici. Přivítal je primátor

23. 5. 2017
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC v úterý absolvovali návštěvu radnice. Stříbrné medailisty letošního ročníku MOL Cupu přivítalo vedení města.

Primátor statutárního města Opavy Radim Křupala společně se svými náměstky Daliborem Halátkem a Martinem Vítečkem přivítali na radnici třicet členů Slezského FC Opava.

V úvodu příjemného setkání představitelé města poděkovali fotbalistům Slezského FC nejen za vynikající výkony v MOL Cupu, kde Opavští skončili druzí, ale především za skvělou reprezentaci celého města Opava.

Primátor Radim Křupala fotbalistům pogratuloval k velkému úspěchu v domácím poháru a popřál jim hodně štěstí v posledním kole, které může katapultovat SFC do nejvyšší soutěže.

Zástupci Slezského FC v čele s generálním manažerem Aloisem Grussmannem a Zdeňkem Pospěchem předali primátorovi stříbrnou medaili z MOL Cupu, podepsaný dres a šálu klubu.

„Pro Slezský FC je velká čest, že nás představitelé města v čele s primátorem Radimem Křupalou pozvali na radnici. Všichni hráči, členové realizačního týmu i zástupci klubu si tohoto kroku nesmírně váží. Rádi bychom městu také touto cestou poděkovali za podporu, která je pro opavský fotbal velmi důležitá,“ řekl technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.










sdílet