Kouče Skuhravého trápí špatná koncovka. Musíme na ní pracovat, velí

4. 7. 2017
Redakce

Štěpánkovice – Trenér opavských fotbalistů Roman Skuhravý si zatím letní přípravu pochvaluje, tedy až na jednu věc. Trápí ho špatná koncovka. Třeba v nedělním přípravném duelu ve Štěpánkovicích si jeho tým poradil s Vítkovicemi 2:0, mohl vyhrát ale daleko větším rozdílem.

„Náš výkon byl dobrý, hráče chválím. Hráli přesně to, co jsme chtěli,“ pochvaloval si opavský kouč Skuhravý. „Co nás ale trápí, je špatná koncovka. Vytvoříme si několik stoprocentních šancí, které nejsme schopni proměnit. To platí i o trénincích,“ povzdechl si. Věděl, o čem mluví. To co zazdili Jurečka, Mozol, Puškáč nebo Kuzmanović, bylo do nebe volající. „Musíme na tom pracovat,“ podotkl.

Ještě před soustředěním ve Švamlově Mlýně dojde k zúžení kádru. Prvním hráčem, který předčasně skončil byl Jiří Mareš. Fotbalista, který má téměř stovku startů v lize. „Je to hráč, který má něco za sebou. O své místo bojoval. Nám se ale do stylu, který chceme hrát, nehodil, bohužel,“ poznamenal Roman Skuhravý. „K dalšímu zeštíhlení dojde, bude to ale hodně těžké. Všichni kluci pracují velmi dobře,“ řekl trenér Slezanů.

Už ve středu čeká na opavský tým další přípravný duel. Od sedmnácti hodin se na hřišti v Žimrovicích utká s nováčkem druhé nejvyšší polské soutěže – Odrou Opole. V sobotu čeká na Slezany ligová Karviná, toto střetnutí má výkop v 11 hodin v Kravařích.


sdílet